top of page

MINDFUL EMPLOYERS

pexels-cottonbro-studio-5989927.jpg

Radi se o vama!

Svatko tko prepoznaje vrijednost i važnost mentalnog zdravlja na radnom mjestu je razumio ogromnu važnost i utjecaj toga kako provodimo većinu vremena našeg budnog života.

Budimo realni, ono što doživljavamo na radnom mjestu neizostavno unosimo u svoj dom, u svoju obitelj i u svoje odnose. Ovo je jednako prelijevanje kao i svako drugo. Ništa nije izolirano i nitko ne bi trebao biti bez adekvatne podrške!

Kako držimo do vrijednosti koje su neizostavan dio ljudskih temelja na kojima živimo, rastemo i postajemo snažniji, ovo je naš doprinos: pojedincu, skupinama i društvu u cjelini. 

Promocija, podrška i konkretni postupci kojima možemo unaprijediti mentalno zdravlje, pogotovo u ovim nesvakidašnjim vremenima kada se promjene odvijaju nevjerojatnim brzinama, a prilagodba je gotovo nemoguća, želimo snažno poslati poruku: važno je gdje i kako unosimo emocionalne nutrijente, te koje su vrste i kvalitete.

Poslodavac je odgovoran za zadanu atmosferu u kojoj boravite, a na vama je da shvatite da tu atmosferu zajedno stvarate. Odgovornost je podjednaka.

Mi smo ovdje da pomognemo da se to dogodi za najljepši mogući ishod za obje strane.

Ispunite pristupnicu i pokažite svoj stav, podržite pozitivan pristup mentalnom zdravlju!

Veselimo se svakom susretu!

Dobrodošli!

Let’s Work Together

Zagreb

Tel: +385 (0)97 6262 264

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page